top of page
  • Writer's pictureAnna

Ne glej no svoje riti v ogledalu

Dve vrsti reklam gledam res s težavo, tudi če so dobro narejene. Ja, tiste za pralni prašek. Pa one za kreme proti celulitu. No, na fb na prve ravno ne naletiš, vsaj jaz še nisem. Ob ta druge se pa občasno spotaknem. Tako se je danes, ko je že itak prvi petek v novem šolskem letu, lunina mena in vreme in počutje temu primerno, na zaslonu mojega androida znašla najbolj kul mama v reklami za kremo proti celulitu. Ker je napovedala, da to ne bo še ena reklama za kremo proti celulitu, sem gledala do konca. Po dveh minutah razlage o kremi in celulitu in lični tabeli, v katero vpisuješ rezultate, nastale z uporabo kreme, ki jih izmeriš z enako ličnim priloženim metrom (ta zgleda res hud, črn, bi ga imela), no, sem ugotovila, da reči kakor hočeš, reklama za kremo proti celulitu pač.

Imam rit, pa stegna in celulit tudi. Pa še kakšno strijo za povrh. Ampak ničesar od tega toliko, da bi kdaj resno pomuslila, da moram zadevo odmazati s kremo. Ne bom razglabljala o da ali ne smiselnosti ideje, da se bo volumen tvojega telesa resno spremenil zato, ker na kožo mažeš kremo, pa če je še tako dobra in v lepi embalaži (to me pri kremah res gane, da je lepo videti na polički v spalnici, kopalnici ali kjerkoli že stoji). V končni fazi, drage dame, šteje tudi dober občutek, ko skrbiš zase. Če si si bolj všeč, ko si namažeš kremo, potem ima krema v vsakem primeru dober učinek in si jo vsekakor privošči. Samo upoštevaj, da tvoja stegna kaj bistveno drugačna zato pač ne bodo.

Ps. Jaz uporabljam cenejšo različico. Ne gledam svoje riti v ogledalu. Roku pa verjamem na besedo, da je vse tako, kot mora biti.

22 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page